Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Pyyhkeet ja koriliinat - www.sisustuslaventeli.fi

  Pyyhkeet ja koriliinat ovat kivoja tuliaisia ja mukavia lahjoja. Valikoimissamme on vaihtelevasti erilaisia pyyhkeitä valmistajilta GreenGate, Grand Design, Lene Bjerre, IB Laursen sekä Svanefors ja Boel & Jan.

  Hamam pyyhkeet ovat saavuttaneet suuren suosion ja niitä löytyy useissa eri väreissä. Pyyhe on turkkilainen kylpypyyhe, joka kuivaa ihon hyvin ja itse hamam pyyhe kuivuu nopeasti.

  Koska mallistomme elää jatkuvasti, ei kaikkia pyyhkeitä aina ole saatavana. Keittiöpyyhkeitä löytyy suuri määrä, mutta esimerkiksi saunapyyhkeitä, rantapyyhkeitä, jättilakanoita ja hamam pyyhkeitä on saatavana vain satunnaisesti.

  Tuotemerkki: Svanefors
  Kangasservetti, jonka väri on vaikeasti määriteltävissä, onko se beige harmaa. Voisi siis sanoa greige.Servettiä voi käyttää myös pienenä pöytäliinana tai leipä-tai sämpyläkorissa liinana. Samaan sarjaan löytyy myös pöytäliinaa ja pyyhkeitä.Svanefors tekstiilit löydät verkkokaupastamme kodin kaikkii..
  5.60€ Veroton hinta:4.52€
  Tuotemerkki: Greengate
  Harmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Riley. Pyyhe on harmaasävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Keittiöpyyhe Ginny
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Keittiöpyyhe Ginny on GreenGaten 100 % puuvillaa oleva ihana valkopohjainen keittiöpyyhe. Kulmassa on hyvä ripustuslenkki ja tämä kaunis valkopohjainen pyyhe on mukava ripustaa keittiöö näkyvälle paikalle niin kotiin kuin mökillekin. Päävärit valkoinen, laventeli ja marjapuuro.Sopii myös pieneks..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Gate Noir -malliston koriliina/servetti/tabletti palvelee myös pienenä pöytäliinana.Koko 45*45 cm, 100 % puuvilla.Huom! Kuva on pyyhkeestä, jossa ripustuslenkki. Koriliinassa sitä ei ole. ..
  7.80€ Veroton hinta:6.29€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kukallinen keittiöpyyhe Evie on kaunis kesäinen raidallinen/kukallinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Musta keittiöpyyhe
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Musta keittiöpyyhe Celine, jossa kuvio on art deco, upea kudottu kuvio. Voit käyttää pyyhettä myös hyvin käsipyyhkeenä kauniisti sisustetussa vessassa.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Vihreänharmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Ivah. Pyyhe on hyvin vaalea vihreänharmaa, punainen ja valkoraitainen. Sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen niin kesällä kuin talvellakin.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.GreenGate tuo..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Ruudullinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Lyla. Pyyhe on pohjaväriltään valkoinen ja ruudukkona olevat raidat ovat kapeita turkooseja, harmaita ja tummansinisiä. Sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen niin kesällä kuin talvellakin.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyy..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Suloinen keittiöpyyhe Dinah on GreenGaten suloinen pyyhe, jossa suloinen Bambi/peura vaaleanpunaisella pohjalla. Kuosin nimi on Dina.Peuran sarvissa roikkuu koristepalloja.Kulmassa on hyvä ripustuslenkki ja tämä kaunis pyyhe on mukava ripustaa keittiöön näkyvälle paikalle niin kotiin kuin mökillekin..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Vaaleansininen kukallinen keittiöpyyhe Belle on kaunis kesäinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Valentina. Pyyhe on pastellisävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Harmaa ja vaalea sisustus saa vähän hillittyä väriä, mutta ihana mummola saa kivan rauhallisen raidallisen pyyhkeen.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit omme..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Näytetään 1 - 11 (Yhteensä 11. Sivuja 1.)