Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Pyyhkeet ja koriliinat - www.sisustuslaventeli.fi

Pyyhkeet ja koriliinat ovat kivoja tuliaisia ja mukavia lahjoja. Valikoimissamme on vaihtelevasti erilaisia pyyhkeitä valmistajilta GreenGate, Grand Design, Lene Bjerre, IB Laursen sekä Svanefors ja Boel & Jan.

Hamam pyyhkeet ovat saavuttaneet suuren suosion ja niitä löytyy useissa eri väreissä. Pyyhe on turkkilainen kylpypyyhe, joka kuivaa ihon hyvin ja itse hamam pyyhe kuivuu nopeasti.

Koska mallistomme elää jatkuvasti, ei kaikkia pyyhkeitä aina ole saatavana. Keittiöpyyhkeitä löytyy suuri määrä, mutta esimerkiksi saunapyyhkeitä, rantapyyhkeitä, jättilakanoita ja hamam pyyhkeitä on saatavana vain satunnaisesti.

Tuotemerkki: Svanefors
Kangasservetti, jonka väri on vaikeasti määriteltävissä, onko se beige harmaa. Voisi siis sanoa greige.Servettiä voi käyttää myös pienenä pöytäliinana tai leipä-tai sämpyläkorissa liinana. Samaan sarjaan löytyy myös pöytäliinaa ja pyyhkeitä.Svanefors tekstiilit löydät verkkokaupastamme kodin kaikkii..
5.60€ Veroton hinta:4.52€
Tuotemerkki: Greengate
Harmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Riley. Pyyhe on harmaasävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Jouluinen GreenGate keittiöpyyhe, jossa kauttaaltaan lehtioksia ja pieniä punaisia marjoja, Pyyhe on valkopohjainen, mutta vihreäsävyiset kuviot sopivat hyvin monenlaiseen sisustukseen erityisesti joulun aikaan. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Samansäv..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Pienikukallinen GreenGate keittiöpyyhe. Kuosin nimi on Marie petit dusty rose. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Gate Noir -malliston koriliina/servetti/tabletti palvelee myös pienenä pöytäliinana. Koko 45*45 cm, 100 % puuvilla. Huom! Kuva on pyyhkeestä, jossa ripustuslenkki. Koriliinassa sitä ei ole. ..
7.80€ Veroton hinta:6.29€
Tuotemerkki: Greengate
Kukallinen keittiöpyyhe Evie on kaunis kesäinen raidallinen/kukallinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Kukallinen GreenGate keittiöpyyhe. Kuosin nimi on Marie peach. Pyyhe sopii hienosti kodinsisustukseen hempeine väreineen. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Musta keittiöpyyhe
Suosittu
Tuotemerkki: Greengate
Musta keittiöpyyhe Celine, jossa kuvio on art deco, upea kudottu kuvio. Voit käyttää pyyhettä myös hyvin käsipyyhkeenä kauniisti sisustetussa vessassa. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Vihreänharmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Ivah. Pyyhe on hyvin vaalea vihreänharmaa, punainen ja valkoraitainen. Sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen niin kesällä kuin talvellakin. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.GreenGate tuo..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Ruudullinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Lyla. Pyyhe on pohjaväriltään valkoinen ja ruudukkona olevat raidat ovat kapeita turkooseja, harmaita ja tummansinisiä. Sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen niin kesällä kuin talvellakin. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyy..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tumma harmaa froteepyyhe
Uutuus
Tuotemerkki: Grand Design Sweden
Pieni tummanharmaa froteepyyhe, jonka alareunassa brodeeratut tähdet ja Grand Design logo.Koko 30 * 50 cm.Froteen laatu 580 g neliöllä.Pesu 60 asteessa.ÖKO-TEX 100 standardi (luokka 1)..
8.50€ Veroton hinta:6.85€
Vaalea harmaa froteepyyhe
Uutuus
Tuotemerkki: Grand Design Sweden
Pieni vaaleanharmaa, hieman beigeen vivahtava froteepyyhe, jonka alareunassa brodeeratut tähdet ja Grand Design logo.Koko 30 * 50 cm.Froteen laatu 580 g neliöllä.Pesu 60 asteessa.ÖKO-TEX 100 standardi (luokka 1)..
8.50€ Veroton hinta:6.85€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 19. Sivuja 2.)