Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Depeche

DEPECHE - Uskalla olla aito

Tämän kauden tunnelman innoittamana DEPECHE:n monipuolisessa nahka-asusteiden kokoelmassa on kyse itsensä ilmaisemisesta ja siitä, että olet uskollinen omalle itsellesi ja tyylillesi. Kovalla työllään ja omistautumisellaan malliston luojat pyrkivät saavuttamaan kaksi asiaa: tarjoamaan sinulle paljon erilaisia aitoja nahka-asusteita järkevillä hinnoilla. Näin autamme sinua löytämään ja ilmaisemaan todellisen luonteesi.

Eläminen nopeatempoisessa maailmassa voi joskus saada meidät unohtamaan, keitä olemme, ja nykynaisen on nyt entistä tärkeämpää löytää sisäinen minänsä ja uskaltaa ilmaista itseään. Käsilaukku kertoo kantajastaan. Valitse laadukas ja kestävä laukku niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhliinkin.

Tilaa verkkokaupasta tai kysy meiltä lisätietoja, mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa nettisivuiltamme. Toimitamme paketit nopeasti sinulle lähimpään toimipisteeseen.

Tuotemerkki: Depeche
Hyvälaatuinen ja ryhdikäs mobilebag, kännykkälaukku. Tämä pieni laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Se on helppo sujauttaa suurempaan käsilaukkuun ja ottaa sieltä esille puhelimen soidessa. Kätevä monella työpaikalla, jossa sinun pitää liikkua ympäriinsä. Puhelin kestää h..
89.95€ Veroton:72.54€
Konjakinvärinen kännykkälaukku
Uutuus
Tuotemerkki: Depeche
Pehmeä ja hyvälaatuinen konjakinvärinen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit pukea laukun p..
74.95€ Veroton:60.44€
Tuotemerkki: Depeche
Pehmeä ja hyvälaatuinen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit pukea laukun päällystakin alle..
74.95€ Veroton:60.44€
Tuotemerkki: Depeche
Crossover laukku, erittäin pehmeää laadukasta nahkaa. Yksinkertainen, mutta naisellinen hienojen kullanväristen yksityiskohtien vuoksi. Laukku on koristeltu vetoketjutaskulla edessä.Toisessa kuvassa näkyy hyvin kokoonsa nähden tilavat sisätilat.- Sisäpuoli: Pussi on jaettu kolmeen osaan. Kolikkoloke..
89.95€ Veroton:72.54€
Tuotemerkki: Depeche
Suuri ja tilava ostoskassi pehmeää, laadukasta ja kaunista nahkaa. Nahkalaukku on yksinkertainen ja suoraviivainen, mutta se on koristeltu mattakullanvärisillä pyöreillä niiteillä, jotka antavat naisellisen ilmeen. Se sulkeutuu yläosassa vetoketjulla.- Sisällä: Laukussa on suuri osasto, jossa on tod..
225.00€ Veroton:181.45€
Tuotemerkki: Depeche
Suuri ja tilava shoppailijan laukku pehmeää, tyylikästä ja kaunista nahkaa. Laukku on koristeltu kauniilla pehmustetuilla yksityiskohdilla, mikä antaa ainutlaatuisen ja trendikkään ilmeen. Kassi sulkeutuu yläosasta magneettipainikkeella.- Sisällä: Shopperissa on suuri tasku, jossa on runsaasti tilaa..
239.95€ Veroton:193.51€
Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)