Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Depeche

  DEPECHE - Uskalla olla aito

  Tämän kauden tunnelman innoittamana DEPECHE:n monipuolisessa nahka-asusteiden kokoelmassa on kyse itsensä ilmaisemisesta ja siitä, että olet uskollinen omalle itsellesi ja tyylillesi. Kovalla työllään ja omistautumisellaan malliston luojat pyrkivät saavuttamaan kaksi asiaa: tarjoamaan sinulle paljon erilaisia aitoja nahka-asusteita järkevillä hinnoilla. Näin autamme sinua löytämään ja ilmaisemaan todellisen luonteesi.

  Eläminen nopeatempoisessa maailmassa voi joskus saada meidät unohtamaan, keitä olemme, ja nykynaisen on nyt entistä tärkeämpää löytää sisäinen minänsä ja uskaltaa ilmaista itseään. Käsilaukku kertoo kantajastaan. Valitse laadukas ja kestävä laukku niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhliinkin.

  Tilaa verkkokaupasta tai kysy meiltä lisätietoja, mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa nettisivuiltamme. Toimitamme paketit nopeasti sinulle lähimpään toimipisteeseen.

  Tuotemerkki: Depeche
  Hyvälaatuinen ja ryhdikäs mobilebag, kännykkälaukku. Tämä pieni laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Se on helppo sujauttaa suurempaan käsilaukkuun ja ottaa sieltä esille puhelimen soidessa. Kätevä monella työpaikalla, jossa sinun pitää liikkua ympäriinsä. Puhelin kestää h..
  89.95€ Veroton:72.54€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit pukea laukun päällystakin alle..
  74.95€ Veroton:60.44€
  Tuotemerkki: Depeche
  Luottokorttipussukka pehmeää ja laadukasta nahkaa. Rahapussi on unisex, yksinkertaisen tyylikäs ja se on koristeltu vain kullanvärisellä vetoketjulla.Käsilaukkusi pysyy hyvin järjestyksessä, kun laitat sisälle pieniä pussukoita eri asioita varten.Viimeistelty nainen on tyylikäs ja antaa hyvän vaikut..
  65.00€ Veroton:52.42€
  Tuotemerkki: Depeche
  Luottokorttipussukka pehmeää ja laadukasta nahkaa. Kukkaro on koristeltu hienoilla kullanvärisillä yksityiskohdilla ja vetoketjulla.Korttikoteloon mahtuu hyvin 4 luottokorttia, vähän rahaa ja esimerkiksi huulipuna tai -rasva. Käsilaukkusi pysyy hyvin järjestyksessä, kun laitat sisälle pieniä pussuko..
  29.95€ Veroton:24.15€
  Tuotemerkki: Depeche
  Crossover laukku, erittäin pehmeää laadukasta nahkaa. Yksinkertainen, mutta naisellinen hienojen kullanväristen yksityiskohtien vuoksi. Laukku on koristeltu vetoketjutaskulla edessä.Toisessa kuvassa näkyy hyvin kokoonsa nähden tilavat sisätilat.- Sisäpuoli: Pussi on jaettu kolmeen osaan. Kolikkoloke..
  89.95€ Veroton:72.54€
  Tuotemerkki: Depeche
  Suuri ja tilava ostoskassi pehmeää, laadukasta ja kaunista nahkaa. Nahkalaukku on yksinkertainen ja suoraviivainen, mutta se on koristeltu mattakullanvärisillä pyöreillä niiteillä, jotka antavat naisellisen ilmeen. Se sulkeutuu yläosassa vetoketjulla.- Sisällä: Laukussa on suuri osasto, jossa on tod..
  225.00€ Veroton:181.45€
  Tuotemerkki: Depeche
  Suuri clutch, eli litteä "kirjekuorilaukku" pehmeää ja laadukasta nahkaa. Laukku on topattu, eli hieman pullea ja napeilla kiristetty kauniiksi muodoltaan. Napitus antaa erittäin trendikkään ja nuoren ilmeen. Pussi sulkeutuu yläosasta vetoketjulla. Toimii erittäin hyvin esimerkiksi iPad kotelona.- S..
  119.95€ Veroton:96.73€
  Tuotemerkki: Depeche
  Suuri ja tilava shoppailijan laukku pehmeää, tyylikästä ja kaunista nahkaa. Laukku on koristeltu kauniilla pehmustetuilla yksityiskohdilla, mikä antaa ainutlaatuisen ja trendikkään ilmeen. Kassi sulkeutuu yläosasta magneettipainikkeella.- Sisällä: Shopperissa on suuri tasku, jossa on runsaasti tilaa..
  239.95€ Veroton:193.51€
  Näytetään 1 - 8 (Yhteensä 8. Sivuja 1.)